http://rdzaniespi.blogspot.com/
"Bo niechaj pokutnie uschnie ta dlon ktora to na innym bracie swym poznaczycz go zechce , a boskiego to natchnienia i daru wczesniejszym nie uraczyla.
Bo ludzkie to szalenstwo w pasji tworzyc, a boskim objawieniem jest rzemioslo bez doswiadzcenia posiadac." pavel
Crategus,ile dales?
W,
a Ty co taki zdziwiony skad Crategus ma na to monety.Sie pracuje,sie ma he he
Gdybym byl kawelerem to pewnie moglbym sobie na bodysuit o Tofiego pozwolic....ale nie jestem![]()
bass ze stopa musi siedziec na klacie
Oj to takie zdziwienie pół-żartem, pół-serio co wy się tak oburzacie?
Ja też pracuję, a nie mam. Na razie.
Szatan, blasty, Benedykt XVI.
finanse to generalnie slaby watek.
ale z innej troche mańki, tak po przemysleniu, i skoro temat zagajony, wyszlo mi, ze biorac pod uwage stosunek zl do czasu dziarania podczas sesji, powierzchni itd... to zawsze wychodzi identyczna wartosc (!), co zaskakujace- takze w przypadku pierwszych czarnych koleczek sprzed rowno 15lat
zadzwoń do Tofiegomysle, ze tu jakies dziwne przeswiadczenie sie zakorzenilo... chyba nieslusznie.
Ostatnio edytowane przez ThicQuangDuc_ ; 01-08-2010 o 22:20
hmmm, w sensie, że zawsze było równie drogo w przeliczeniu na czas tatuowania i rozmiar pracy? nie wiem czy dobrze rozumiem. Ale wiem za to, że robiąc sobie pierwsze tatuaże 6 lat temu, to kosztowało mnie dużo mniej (nawet odejmując pewien procent cen jako oczywisty z okazji inflacji, frustracji i tego że "wszystko drożeje"), i to nawet nie to, że narzekam, ale wyraźny wzrost cen z roku na rok da się zaobserwować.
To že ťa nepozdravím na ulici neznamená že ťa ignorujem, ale že som slepý!
Wiem ile mniej więcej kosztuje Tofi i ile ludzie za niektóe projekty płacili, nie powiedziałem że jest drogi, co to to nie.
Po prostu wiesz nie minęło dużo czasu a tu wrzucasz żebra, rękaw, przedramię o to mi chodziło, ale fuck it. (nawiasem nie wiem dlaczego tak ludzie są na to cięci, kompletnie nie łapię, tzn. mam teorię, ale jeśli takowa panuje to z lekka durna jest).
Ważne że
1) są tatusy
2) są dobre
3) będzie ich więcej
![]()
Spoko, i to mnie zmyliło.![]()
eot