TattooArt
+ Odpowiedz na ten temat
Strona 5 z 5
PierwszyPierwszy ... 3 4 5
Pokaż wyniki od 41 do 49 z 49

Temat: Rękawek - ptaszki, kredki, serce, wino i co ino ;)

1. Zarejestrowany
    Nov 2007

Cytat Napisał W. Zobacz post
    Crategus nie wiem skąd monety na to dybiesz chłopie
    zastanawialam sie kiedy motyw pieniedzy sie tu przewinie:/
    http://rdzaniespi.blogspot.com/
    "Bo niechaj pokutnie uschnie ta dlon ktora to na innym bracie swym poznaczycz go zechce , a boskiego to natchnienia i daru wczesniejszym nie uraczyla.
    Bo ludzkie to szalenstwo w pasji tworzyc, a boskim objawieniem jest rzemioslo bez doswiadzcenia posiadac." pavel

2. Zarejestrowany
    May 2008

Crategus,ile dales?

W,
    a Ty co taki zdziwiony skad Crategus ma na to monety.Sie pracuje,sie ma he he

Gdybym byl kawelerem to pewnie moglbym sobie na bodysuit o Tofiego pozwolic....ale nie jestem
    bass ze stopa musi siedziec na klacie

3. Zarejestrowany
    Dec 2009

Oj to takie zdziwienie pół-żartem, pół-serio co wy się tak oburzacie?

Ja też pracuję, a nie mam. Na razie.
    Szatan, blasty, Benedykt XVI.

4. Zarejestrowany
    Jul 2009

finanse to generalnie slaby watek.
    ale z innej troche mańki, tak po przemysleniu, i skoro temat zagajony, wyszlo mi, ze biorac pod uwage stosunek zl do czasu dziarania podczas sesji, powierzchni itd... to zawsze wychodzi identyczna wartosc (!), co zaskakujace- takze w przypadku pierwszych czarnych koleczek sprzed rowno 15lat

Cytat Napisał olek Zobacz post
    Crategus,ile dales?

W,
    a Ty co taki zdziwiony skad Crategus ma na to monety.Sie pracuje,sie ma he he

Gdybym byl kawelerem to pewnie moglbym sobie na bodysuit o Tofiego pozwolic....ale nie jestem
    zadzwoń do Tofiego mysle, ze tu jakies dziwne przeswiadczenie sie zakorzenilo... chyba nieslusznie.
    Ostatnio edytowane przez ThicQuangDuc_ ; 01-08-2010 o 22:20

5. Zarejestrowany
    Mar 2006

Cytat Napisał crategus Zobacz post
    biorac pod uwage stosunek zl do czasu dziarania podczas sesji, powierzchni itd... to zawsze wychodzi identyczna wartosc (!), co zaskakujace- takze w przypadku pierwszych czarnych koleczek sprzed rowno 15lat
    hmmm, w sensie, że zawsze było równie drogo w przeliczeniu na czas tatuowania i rozmiar pracy? nie wiem czy dobrze rozumiem. Ale wiem za to, że robiąc sobie pierwsze tatuaże 6 lat temu, to kosztowało mnie dużo mniej (nawet odejmując pewien procent cen jako oczywisty z okazji inflacji, frustracji i tego że "wszystko drożeje"), i to nawet nie to, że narzekam, ale wyraźny wzrost cen z roku na rok da się zaobserwować.
    To že ťa nepozdravím na ulici neznamená že ťa ignorujem, ale že som slepý!

6. Zarejestrowany
    Jul 2009

Cytat Napisał resztka Zobacz post
    hmmm, w sensie, że zawsze było równie drogo w przeliczeniu na czas tatuowania i rozmiar pracy? nie wiem czy dobrze rozumiem. Ale wiem za to, że robiąc sobie pierwsze tatuaże 6 lat temu, to kosztowało mnie dużo mniej (nawet odejmując pewien procent cen jako oczywisty z okazji inflacji, frustracji i tego że "wszystko drożeje"), i to nawet nie to, że narzekam, ale wyraźny wzrost cen z roku na rok da się zaobserwować.
    nie wydaje mi się żeby Tofi był drogi- biorąc pod uwagę długość sesji i efekt (i tu tylko w sensie powierzchni, gusta można miec różne)

7. Zarejestrowany
    Dec 2009

Wiem ile mniej więcej kosztuje Tofi i ile ludzie za niektóe projekty płacili, nie powiedziałem że jest drogi, co to to nie.
    Po prostu wiesz nie minęło dużo czasu a tu wrzucasz żebra, rękaw, przedramię o to mi chodziło, ale fuck it. (nawiasem nie wiem dlaczego tak ludzie są na to cięci, kompletnie nie łapię, tzn. mam teorię, ale jeśli takowa panuje to z lekka durna jest).

Ważne że

1) są tatusy
    2) są dobre
    3) będzie ich więcej

8. Zarejestrowany
    Jul 2009

Cytat Napisał W. Zobacz post
    [cut]
    spoko, rozumiem, "nieprawdą jest jednak jakoby"... rekawek sprzed prawie 2 lat, zebra juz zdazyly wyblaknąć, Tof świeży, z kasą też się muszę liczyć.

9. Zarejestrowany
    Dec 2009

Spoko, i to mnie zmyliło.
    eot

+ Odpowiedz na ten temat

Uprawnienia